Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ закажаа свадба во јуни, а кумот ќе биде пејачот Ацо Пејовиќ.

Идниот младоженец и Ацо Пејовиќ се долгогодишни пријатели, и ова е една од причините зошто најстариот син на Боба Живојновиќ го избра пејачот за кум.

Живојиновиќ и Александра Пријовиќ веќе се подготвуваат за свадбата, а според сe на нивната свадба ќе присуствува целата естрада.

 

ФОТО/ Instagram/aleksandraprijovic

 

 

Сподели