Амар Гиле Јашарспахиќ ќе приреди спектакл и во Скопје.

По успешните настапи низ целиот Балкан и концертот во Зеница Амар Гиле најавува спектакал и во Македонија.

 

Големата регионална ѕвезда прв пат со солистички концерт на 11 мај во Вип Арена „Борис Трајковски“ СКОПЈЕ

Сподели