Јункер: Ниту една земја од Западен Балкан не ги исполнува условите за влез во ЕУ

Претседателот на Европска комисија, Жан Клод-Јункер по посетата на Софија истакна дека ниту една од земјите од Западен Балкан не ги исполнува условите за влез во ЕУ. -Тие што сакаат да и се приклучат на ЕУ, треба да ги исполнат…

На Дара Бубамара и е ограбен станот во Дедиње.

  На Дара Бубамара и е ограбен станот во Дедиње. Во таа прилика крадците и земале пари и скапоцени работи во вредност од 30.000 евра. Крадците беа толку тивки и вешти што никој од нивните соседи не можеше да ги…