Долго најавуваниот спот на Ѕвездите на Гранд, Белма Каршиќ и Ален Хасановиќ под името „Док спава град“ конечно е објавен.

 

Музиката за песната „Док спава град“ ја направил Ален, аранжманот го изработил Дејан Момироски, додека за текстот се погрижил  Огнен Неделковски.  Песната која  долго беше најавувана ќе ги воодушеви фановите.

Сподели