Хорор во ВИЕНА – АВСТРИЈА

Две жени и едно машко лице се повредени од страна на маж вооружан со нож во Виенскиот забавен парк ПРАТЕР известуваат тамошните медиуми повикувајќи се на градската власт.

Во нападот наводно се повредени маж и жена на возраст од околу 50години,како и уште една жена чија возраст не е позната .

Како што пишуваат тамошните медиуми напаѓачот избегал и полицијата трага по него.

Сподели